H&M:n paketti pompsahti luokseni.

Tänään käytiin katsomassa yhtä asuntoa. Se oli ihan ok-kunnossa, mutta kyllä me taidetaan odottaa seuraavaa. Hakusessa olisi rivitalo. Nyt mulla on hirveä hinku sisustaa. Tahtoisin kämppään valkoiset seinät. Syy tähän on ehkä se, että Meillä on makkarissa vihreää tapettia, jossa mun mielestä kamala boordi. Olohuoneessa kellertävät tapetit. Keittiön mini-seinä on ainoa jossa ei ole tapettia. Mutta siis joka puolella värejä, joista en tykkää. Nyt neutraaliutta kehiin. Omatkin kalusteet ja tekstiilit sopisi paremmin yhteen, kun seinillä ei olisi kamala väri kirjo.
Aikaisemmin tein listan H&Mn tavaroista, jotka vois olla kivoja. Joten viime viikolla vierailin sivustolla ja löysin alesta nää söpöt vaaleanpunaiset röyhelötyynyt! Tolta mörökölliltä ei kysytty mitään ja vähä prinsessamaiset tyynyt tuli meidän sohville:) Mä tykkään. Mut nää siniset sohvat vielä häiritsee mua. Ja meijän kämpän neliöt on meille kahdelle ja kissalle ihan liian vähän. Tahtoo Nemolle pihan ja meille enemmän neliöitä. Taas lähti juttu rönsyilemään.
IMG_2219.JPG
 Tässä H&M:ltä tilattu tyyny, joka maksoi jotain 5€ luokkaa. Näitä tuli siis kaksi!
IMG_2221.JPG
 Söpöt virkatut, mutta kovetetut purkit myös H&M:ltä. Näidenkään hinta ei päätä huimannut. Purkkeja tuli 3kpl ja kaikki eri kokoa.
IMG_2222.JPG

Tunnisteet: