Sarvet on pop

Sisustamiseen ei tarvitse aina sijoittaa suuria summia rahaa, mutta löytöjen eteen tarvitsee nähdä hieman vaivaa. Tällä kertaa löytöni tupsahti silmieni eteen, kun veimme remonttijätteitä jäteasemalle. Joku oli heittänyt suuret sarvet muiden romujen sekaan. Olihan ne pakko pelastaa sieltä pois, vaikka mieheni ja isäni kummastelivat toimiani.



IMG_7616.jpg



Kallosta puhdistin vanhan turkin pois ja käsittelin sarvet kauttaaltaan valkoisella spraymaalilla.



2014-04-19%2017.27.22-1.jpg



Sarvet saivat kokonaan uuden ilmeen ja pääsivät makuuhuoneeseen. Tiedän monien kammoksuvan näitä, mutta meillä ne on pop. Pienenä muistan katselleeni eteisessä roikkuvaa sarvea, jonka isäni löysi jo armeijassa itselleen. Silloin ei tämän likan päästä löytynyt suurta arvostusta niitä kohtaan, mutta onneksi asia on muuttunut. Kyseiset sarvet olivat meilläkin jonkun aikaa, mutta tänään luovutin ne takaisin isälleni, jos hänkin innostuisi taas laittamaan ne heillä esille.



IMG_7646.jpg



Muuton punainen johtovalaisin on kirpputorilöytö, josta olen erittäin innoissani. Voittaa Clas Ohlsonin versiot 100-0. Jos kaupasta olisin kyseisen valaisimen hankkinut, olisi väri ollut musta tai valkoinen. Ehkä oli parempi löytää valaisin kirpputorilta, ja näin ollen saada johtovalaisimeen rohkeampi väri. 



Vaatehuoneen ovikin sai valkoisen pinnan Clas Ohlsonin kalustemaalilla. Ruihkumaalauksella sai erittäin tasaista jälkeä, eikä uutta ovea tarvinut hankkia. Keltaisuus on muisto vain!



IMG_7651.jpg



Ruskea lipasto löytyi viime vuoden puolella eräästä antiikkiliikkeestä. Nyt se sai paikkansa makuuhuoneesta, mutta ensi viikolla se saattaa taas olla jossain muualla. Pienet kalusteet tuppaavat minun käsissäni seilaamaan huoneesta toiseen tarpeen muuttuessa.



IMG_7653.jpg

Tunnisteet: , , ,