Uusi lapsi perheeseen

Hei kaikille uusille ja vanhoille lukijoille!



Olen otettu siitä, että minut ja blogini otettiin mukaan tänne CASA Blogien perheeseen! Toivon, että blogini inspiroisi myös muita, mutta samalla pitäisi omaa innostusta ja kiinnostusta yllä omaan kotiin.



image-3_Fotor_Collage2.jpg



Oikealta sivupalkista voikin löytää pienen esittelyn meidän poppoosta, mutta ajattelin myös tähän rustata tietoa minusta, perheestäni ja kodistani.



Blogia olen kirjoittanut nyt jo muutaman vuoden ajan, mutta koen vasta viime kuukausina löytäneeni blogilleni suunnan, joka miellyttää minua niin sisällöllisesti kuin visuaalisestikin. Muutimme omakotitaloomme avomieheni ja riiviö kissamme Nemon kanssa marraskuussa 2013, joten vielä emme ole kauaa täällä asuneet. Montaa huonetta en ole kehdannut ehtinyt kuvaamaan teille, joten pikku hiljaa kotimme ovet tulevat aukeamaan teille.



Olemme nyt remontoineet kotonamme kaksi makuuhuonetta ja wc-tilan. Kaksi edellä mainittua valmistui pääsiäisenä. Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone ovat aivan uudet, joten niissä tapahtuvat asiat ovat vain stailausta. Muut tilat muuttuvat sitten pikku hiljaa meidän näköiseksi.



image-3_Fotor_Collage.jpg



Nyt kotimme remontit rauhoittuvat ainakin täksi viikoksi ja viikonloppuna juhlimme minun syntymäpäivääni. Silloin mahaa hellitään herkuilla ja hyvällä seuralla. Tällä viikolla lupaan vilauttaa päämakuuhuonetta ja wc-tilaa, jotka juuri saivat ylleen raikkaan vaaleat pinnat.



Toivoisin saavani teiltä kommentteja, jotta saamme keskustelua minun ja teidän välille. Tervetuloa niin positiiviset kuin rakentavasti kirjoitetut negatiivisetkin kommentit! 



Ihanan aurinkoista tiistaita kaikille!

Tunnisteet: , , , , , ,