Vessan muutos

Vessa oli pitkään kodissamme se epäkohta, joka kirveli silmiäni, mutta nyt vihdoin olemme saaneet sen myös kuntoon. Vanhassa vessassa oli kulahtaneet laatat, kamala muovimatto seinissä, laminaattia puolipaneelimaisesti sekä kamalat kalusteet. Ainoa päivitetty kaluste oli vessanpönttö, joka saikin luvan jäädä.



IMG_6999.jpg



IMG_7000.jpg



IMG_7004.jpg



Nyt remontin jälkeen vessa toden teolla näki valon! Vaaleat seinäpinnat sekä valkoisella betoluxilla käsitelty lattia tuo tilaan valoisuutta ja raikkautta monen neliön verran. Taustaseinän maalasimme Kalklitir-maalilla, jotta vessasta ei tulisi aivan valkea. Kalusteet ovat Ikeasta, mutta niiden tarkempi kuvaaminen on hieman hankalaa pienessä tilassa.



IMG_7638.jpg



Jotain erilaista ja hauskaa piti vessaan keksiä, joten päätin metsästää viikkojen ajan hauskaa pyyhenaulakkoa. Viimein tärppäsi! Klikkailin "maalivaluma"- naulakon ostoskoriin ja malttamattomana odottelin pakettia saapuvaksi kotiin. Nähtyäni tuotteen livenä, en voisi tyytyväisempi olla!



IMG_7644.jpg



Viime viikolla mukaani kaupasta tarttui myös ihana Mummi ja minä- käsipesuneste, jonka tuoksu on huumaava, mutta purkki myös kaunis. Nyt vessassa on hieman karkkivärejä piristämässä ilmettä. Kesää odotellessa kaipaa sisälläkin hieman kirkkaita ja herkullisia värejä. 



IMG_7643.jpg



 

Tunnisteet: ,