Haastettu vastailee

Sain blogiini muutama viikko sitten haasteen Oma Koti Valkoinen-blogilta, jossa käskettiin kertomaan 11. asiaa itsestään sekä vastaamaan haastajan antamiin kysymyksiin. Koen blogini painottuvan niin paljon sisustamiseen ja kotiimme, joten jätän tämän itsestäni kertomisen väliin, ja vastailen vain saamiini kysymyksiin. Kiitos kuitenkin haasteesta, jotta minäkin saan hieman erilaisia postauksia aikaan!



1. Nimeä kolme suosikkiblogiasi joita luet säännöllisesti?



Päivittäin tulee seurattua montaa kymmentä blogia, enkä osaa niistä valita kolmea lempparia. Seuraan mm. skandinaavisen selkeitä, industriaalisia, värikkäitä, moderneja sekä vanhan tyylisiä blogeja. On inspiroivaa seurata sellaisiakin blogeja, joiden sisustusta et hankkisi omaan kotiisi, koska silti niistäkin voi irrota se pieni idea omaankin kotiin.



2. Blogit vai lehdet? Vai molemmat?



Päivittäin tulee seurattua pitkää listaa erilaisia blogeja sekä luettua tietyt sisustuslehdet kuukausittain, joten valitsen molemmat.



IMG_7706.jpg



3. Paras blogihetkesi?



Ensimmäisenä mieleeni tulee vastikään tapahtunut blogini muutto tänne CASA blogeihin!



4. Oletko koskaan jälkikäteen poistanut jo julkaisemaasi postausta? Jos olet, miksi?



Olen poistanut monia! Ensimmäiset postaukseni ovat hirveitä: kameran asetukset ovat hakoteillä, aiheet karkeilevat ja kuvien asetelmat muutenkin hirveitä. Vuosien aikana on tapahtunut paljon kehitystä parempaan, onneksi! 



5. Seuraava sisustusprojektisi?



Seuraava sisustusprojektini on varmaan eteinen? Meitä houkuttaa tämän puukaton maalaaminen valkoiseksi, joten siitä minimaalisesta tilasta olisi helpoin aloittaa maalauksen harjoittelu.



6. Paras sisustukseen liittyvä ostoksesi vuodelta 2013?



Meinasin ensin valita Muuton- valaisin, mutta se olikin lahja, joten paras omista ostoksistani on componibili-yöpöytä. Kovin usein ei ole varaa hankkia uusia kalusteita, mutta kun hankin jotain, pyrin miettimään kalustehankintoja pitkällä tähtäimellä. Pienet sisustustavarat ovat sitten niitä, jotka meillä vaihtavat paikkaa ja omistajaa tiheämpään tahtiin.



IMG_7709.jpg



7. Kevät vai syksy? (kesää ja talvea ei saa valita :D)



Keväällä on ihanaa kun alkaa vihertää ja ilmat lämpenevät, mutta syksyssä on oma tunnelmansa. Taidan valita syksyn, koska silloin alan jo pikku hiljaa odottamaan joulua ja sen tunnelmaa!



8. Kesäsuunnitelmasi?



Kesäsuunnitelmistani tulee ensimmäisenä mieleen kovaa vauhtia lähestyvät häät! Nyt siis kerron siitä täällä bloginkin puolella. Muutama kuukausi on vielä aikaa ja suunnitelmat ovat hyvällä mallilla. Vielä kun saataisiin kesän tunnelmaa, niin ehkä tässä itsekin alkaisi ymmärtää, että kohta sitä kävellään alttarille pupu-kengissä! Hiih.



IMG_7708.jpg



9. Kuvaile itseäsi ja persoonaasi viidellä sanalla (esim. luova, kiltti, puhelias)



Olen luova, temperamenttinen, sosiaalinen, huumorintajuinen ja nauravainen mimmi!



10. Miten nautit kahvisi? 



Ai minkä kahvin? Läheiset tietää,että minut tapaa liiankin usein battery kädessä! Minun makunystyrät eivät millään ymmärrä tuon kahvin päälle!



11. Mistä haaveilet juuri NYT? 



Haaveilen lämpimästä kesästä ja sen herkuista! Pieni dieettiputki menossa, joten herkut mielessä vähän väliä! Huuh. Jaksaa jaksaa!



Olen vastaavanlaisen haasteen jakanut jo tutuille bloggaajille, joten säästän heidät taas kysymyksiltäni. Toivottavasti selvisin haasteesta edes kelvollisesti! Heh.



 

Tunnisteet: , , ,