Kellari, joka tulvii designia

*Postaus on toteutettu yhteistyönä



Kouvolan ydinkeskustaan on tupsahtanut hiljattain uusi kivijalkamyymälä osoitteeseen Kouvolankatu 10, jonka valikoimissa on paljon mielenkiintoisia esineitä ja tuotteita. Design Kellari sijaitsee, kuten nimestäkin voi päätellä, kellarissa. Liiketilan kahdessa ylemmässä kerroksessa sijaitsee Sisustusliike Dreams, jonka valikoimiin kuuluu mm. Riviera Maison, joten samasta osoitteesta voi löytyä ihania sisustustuotteita maalaisromanttisesta aina skandinaaviseen saakka.



IMG_7780.jpg



Design Kellari aukesi muutamia viikkoja sitten, joten kyseessä on todellakin erittäin uusi tuttavuus. Liikkeen löytää portaita seuraamalla pohjakerroksesta. Tilan rouheat, mutta valkeat seinät tuovat kivasti kontrastia selkeälinjaisille ja tyylikkäille tuotteille. Miss Ètoilen värikkäät jakkarat toimivat hauskoina vierastuoleina tai lastenhuoneen väripilkkuina. Väriyhdistelmiä voi tehdä omien mieltymysten mukaan.



IMG_7766.jpg



IMG_7767.jpg



Valkoiset seinät antavat värikkäille tuotteille erittäin raikkaan pohjan. Liikkeessä on erittäin miellyttävää ihastella erilaisia tuotteita, jotka on laitettu selkeästi ja linjakkaasti esille. Tilassa on paljon nähtävää, vaikka kyseessä ei olekaan suuri liiketila. Kellarikerros ei tunnu kellarilta valoisuuden ja avaruuden takia. Tunnelmalliset tilat ja iloisen liikkeenomistajan näkemisen jälkeen on omakin fiilis korkealla. 



IMG_7786.jpg



Liikkeestä löytyy paljon kauniita sisustusesineitä, mutta myös hauskoja yksityiskohtia, jotka saavat hymyilemään. Pienet ostoskärryt täynnä tavaraa oli niin mielenkiintoinen ja erilainen yksityiskohta verrattuna design tuotteisiin. Sisustaminen ei saa olla liian vakavaa, ja Design Kellarissa sitä huumoria ei ole unohdettu!



IMG_7816.jpg



Deer shelf on ollut pitkään ehdoton suosikkini seinähyllyjen joukossa, mutta rajallisen budjetin takia ei ole tuota tullut vielä kotiin metsästettyä. 



IMG_7776.jpg



Monet varmasti tunnistavat Saana ja Olli:n tuotteiden kuosit. Sisustustyynyjen hamstaajana kuosit jäivät pahasti kolkuttelemaan takaraivoon. 



IMG_7794.jpg



Myös pienelle väelle löytyy mm. aivan ihastuttavilla kuvilla varustettu muistipeli. Pieneen pakettiin mahtuu aivan ihana lahjaidea.



IMG_7781.jpg



Design Kellarista löytää myös arkiseen aherrukseen tuotteita, jotka hivelevät silmiä. Itse pidän siitä, että ne arkisimmatkin jutut miellyttävät silmää. Näillä saa helposti arkeen sitä pientä luksusta. Miksei kaikki arkinen voisi olla samalla myös niin kaunista?



IMG_7796.jpg



BEdesignilta löytyy muutakin kaunista kuin Deer shelf. Nämä hauskat penkit käyvät moneen eri tilaan ja tarkoitukseen. 



IMG_7804.jpg



IMG_7820.jpg



Oma ehdoton lemppari oli nämä kauniit valaisimet. Vita Designin hanhenhöyhenistä käsintehtyjä valaisimia on kolmea eri kokoa. Höyhenet ovat kierrätettyä materiaalia, joten niiden saamiseksi ei ole ketään vahingoitettu. Nuo ilmavat, mutta näyttävät valaisimet olivat rakkautta ensisilmäyksellä!



IMG_7772.jpg



IMG_7806.jpg



Design Kellarilla ei ole varsinaista nettikauppaa, mutta jos tuotteet alkoivat kiinnostamaan, niin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä:



Design Kellari / 050-4442596 / Kouvolankatu 10, Kouvola



Löydät ihanan liikkeen myös osoitteesta: www.designkellari.com



sekä Facebookista: www.facebook.com/designkellari



Instagramiin koukuttuneille myös tiedoksi, että liikkeen löydät sieltä nimellä: designkellari



Jos liikut Kouvolan suunnalla 30.5, niin poikkea ihmeessä kävelykatu Manskin Pop-up tapahtumaan, jossa myös Design Kellari on mukana.



 



Myöhemmin paljastan, mitä minun mukaani tuolta tarttui. En millään malta odottaa!



*Postaus toteutettu yhteistyönä Design Kellarin kanssa



 

Tunnisteet: ,