Kengät ruotuun!

Nyt julkaisen ensimmäistä kertaa meidän pienestä eteisestä kuvia. Vai kutsuisiko tätä "tuulikaapiksi"? Tila on kuitenkin erittäin pieni, jossa kenkien säilytys on vielä hieman hakusessa. Siihen kaipaisin helppoa ja kenkäsyöppöä säilytysihmettä. Olen miettinyt, jos seinään laitettaisiin koko pitkiä hyllyjä alhaalta hieman alle puoleen väliin seinää, johon varmasti mahtuisi monet kenkäparit. Itsellä on varsinkin kesäisin monet kymmenet tossut käytössä, joten toivoisin niiden olevan helposti saatavilla. Nyt kengät ovat osittain tämän tilan ulkopuolella liukuovikaapissa, sekä tilassa näkyvissä säilytyslaatikoissa ja kenkätelineessä.



IMG_7697.jpg



Ylhäällä on yksi valkoinen lack-hylly, jossa säilytetään hattuja ja muita tarpeellisia tavaroita.



IMG_7704.jpg



Naulakossa roikkuu tällä hetkellä auringonkeltainen kånken-reppu sekä ensimmäiset kenkäni. Meillä ei siis pieniä ihmisiä ollenkaan asustele vaan museokamaa olevat kengät siinä roikkuvat.



IMG_7699.jpg



Seinissä on puolipaneelia, jonka kovasti haluaisin pois. Tilalle tahtoisin jotakin kivaa efektiä seinille. Vessaremontista jäi kalkkimaalia yli, joten ehkä sitä voisi käyttää tässä tilassakin? Lattiamateriaalina on harmaa laatta,joka miellyttää kyllä silmääni ja se saisikin jäädä! Eteiseen haluttaisiin valkoisen katon lisäksi käytännöllisyyttä ja jotain "hauskaa"!



IMG_7703.jpg



Tuntuuko muidenkin eteiset hukkuvan kenkämeren alle?

Tunnisteet: ,