Kerro, kerro kuvastin

Saimme synttäriviikonloppuna lahjakortin,joka poltteli taskussa ensimmäisistä hetkistä lähtien. Kierrellessäni kauppaa lahjakortti kädessä, mietin mitä tarvitsisimme? Pyh, niin varmaan! Oikeasti katselin vain kaikkea, mikä silmää miellytti. Heti peilin nähtyäni tiesin,että tuota olohuoneemme tarvitsee!IMG_7689.jpg



Joskus on kiva mennä fiiliksen mukaan, eikä aina miettiä asioita aikuisten oikeasti.



IMG_7687.jpg



Mielestäni peili sopii hyvin vanhan senkin ylle kallon kaveriksi. Olen ihastellut paljon pyöreitä peilejä nahkaremmeillä varustettuna, mutta tämä oli uusi tuttavuus. Peilin mukana tuli suuri koukku, joten erikseen ei tarvinut sitäkään hankkia. Ja jos joskus kyllästyttää, niin peilin voi hetkeksi laittaa piiloon ja keksiä jotain muuta tilalle koukkuun roikkumaan.



IMG_7691.jpg



Aina kun otan kameran esiin, valmistelen jalustan ja olen ottamassa kuvaa, niin jotain tapahtuu? No kukapa muukaan kuin kissamme pomppaa juuri oikealla hetkellä kuvaruutuun. Ihme linssilude! 



IMG_7693.jpg



Ytimekästä tekstiä ensimmäisen työpäiväni jälkeen! Huuh, pää täynnä informaatiota kaikesta uudesta, joten voi olla, ettei suurta aivotoimintaa tapahdu pääni sisällä lähiviikkoina.

Tunnisteet: ,