Auringonpaistetta odotellessa

Ulkona on niin harmaata, että kuvaaminen luonnonvalossa on toivotonta, mutta halusin kuvailla pitkästä aikaa teille olohuonetta kokonaisuutena. Olen väläytellyt vain pieniä paloja uuden amppelin ja unikko-purkkien muodossa, mutta nyt saatte nähdä pitkästä aikaa taas kokonaisuutta. IMG_7899.jpg



Sohvalla on edelleen hieman hempeämmät värit, enkä tiedä vaihdanko niitä kesän aikana edes kirkkaampiin. Katon, seinien ja lattian muuttaminen vaaleammaksi raikastaisi tilaa, mutta tällä hetkellä siihen ei ole aikaa. Häätkin täytyisi järjestää, johon on enää kuukausi aikaa. Jaiks!



IMG_7902.jpg



Edellisen asukkaan jäljiltä olohuoneen nurkassa majailevat kaksi lack-hyllyä, jotka saavat kyllä häädön remontin ollessa ajankohtainen. Nyt hyllyllä olevat asetelmat eivät ole viimeisen päälle mietittyjä, vaan sinne on kerätty ylimääräiset pikku roinat pois tieltä! Käteviä hyllyjä, kun keräävät kaikki romut yhteen kasaan!



IMG_7904.jpg



Voi kun saisimme nyt auringonpaistetta, jotta täällä kotonakin olisi valoisampaa, ja näin ollen olisi suotuisampaa kuvaamiselle.

Tunnisteet: , ,