Onnelin ja Annelin karkkimaailma inspiroi.

Tämä sisustaja ei ole paljoakaan kotona jaksanut olla tai sisustella, joten hiljaista sillä rintamalla aina vaan. Nyt kuitenkin kaivoin kameran taas esiin ja päätin hieman esitellä muutoksia olohuoneessa. 



Väriä ja kuoseja riittää vaikka muille jakaa, mutta harmonia on aika kaukana. Kesällä kaipaa hieman väriroisketta ympärilleen, eikä toisiinsa sointuvista väreistä ole tietoakaan.



IMG_8173.jpg



Marimekon tehtaanmyymälästä kotiutin mustavalkoisen kompotti-tyynynpäällisen edellisen kaveriksi. Tuo kuosi on yksi lemppareistani Marimekon tuotannosta. Taustalla vilahtaa samaista kuosia myös vihreän sävyssä.



IMG_8175.jpg



Kirpputorilta tuli löydettyä 2 euron hintaan ihana pastellisävyinen kynttilänjalka, joka on ruotsalaista keramiikkaa. Alkuperäinen hinta pyörii 30 euron hujakoilla.



IMG_8172.jpg



Kivoja kesäraheja tupsahti meille kaksin kappalein. Rahit ovat Marimekon Kivikko-raheja, jotka on valmistettu vahakankaasta. Kesällä noissa kelpaa köllötellä vaikka pihallakin. 



IMG_8179.jpg



Eilen poljimme ystäväni kanssa pienen polkupyöräreissun kuumottavassa säässä, jonka varrelle sattui ihastuttava pihakirppiskin. Sieltä olisi voinut tehdä paljonkin löytöjä, mutta hieman himmailin niiden kanssa. Mukaan tarttui kuitenkin keraaminen purkki sekä pieni r-kirjain. Jotain kutkuttavaa noissa valokirjaimissa on edelleen aina vaan.



IMG_8178.jpg



Tuollaista sekalaista, värikästä ja rentoa meillä on tällä hetkellä. Katsotaan koska rauhotutaan ja etsitään sitä harmoniaa.

Tunnisteet: , , , , ,