Kukkuluuruu

Jos elämässä tapahtuu paljon muutoksia, niin sitä haluaa myös ympärilleen uutta ja erilaista. Itse lähdin olohuoneesta liikkeelle ja aivan pienin askelin. 



Valkoiset pellavaverhot vaihtuivat vanhoihin Finlaysonin mustavalkoisiin verhoihin, jotka olivat meillä viimeeksi esillä edellisen kodin keittiössä. Nyt niihin tarvitsi vain ommella kuja tangolle, ja näin saatiin jo aivan erilainen olohuone.



IMG_8208.jpg



Korallin- ja pastellinsävyt väistyivät mustavalkoisten pallokuosisten ja yhden raidallisen tyynyn tieltä, mutta ttoin hieman väriä uuden Kukkuluuruu-tyynynpäällisen avulla. Samalla se yhdistää olohuoneen värimaailmaa Kivikko-rahien kanssa. 



IMG_8206.jpg



Kukkuluuruu-kuosi on Marimekon syksyn uutuuksia, eikä siihen voinut olla rakastumatta. Aah, jostain syystä tuo kuosi vei mennessään samantien!



IMG_8213.jpg



Mustavalkoisilla elementeillä sain hieman rauhoitettua olohuoneen yleisilmettä, vaikka tuskin meiltä koskaan värit kokonaan katoaisivat sisustuksesta.



IMG_8217.jpg



Kun olin pieni, olivat amppelit vielä IN! Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen ne tekevät taas paluutaan. Edellisellä kerrallahan tuossa roikkui vielä Marimekon Kompotti-kankaasta tehty amppeli, mutta sekin sai väistyä olohuoneen uuden värityksen tieltä. Tämä "uusi" amppeli maksoi jopa vaivaisen euron verran! 



IMG_8212.jpg



Reilulla 20 eurolla sai taas paljon muutosta aikaan, eikä olohuoneen ilme kyllästytä asukkeja yhtään. Nyt ollaan valmiita syksyn tuloon ainakin tämän huoneen osalta!

Tunnisteet: , , , ,