Stringiä seinälle

Nyt on viimeinenkin joululahjaksi saatu "design-lahjakortti" tuhlattu. Yhden käytin Artekin Kanto- puunkatotelineeseen ja nyt toisen mokoman string pocket-hyllyyn. En ole ensimmäinen, enkä varmasti viimeinen, joka kyseisen hyllyn kotiinsa hankkii: onhan kyseessä melkoinen klassikko.



IMG_8219.jpg



Hyllyllä seikkailee nyt sekalaisia tavaroita, enkä totta puhuakseni kovin tarkkaa miettinyt, mitä siihen laittaisin. Noh, ehkäpä ajan kanssa tuo muokkautuu käytännöllisempään ja rennompaan suuntaan aivan itsestään. 



Nappasin olohuoneesta r-kirjaimen ja sehän sopi kuin nakutettu ylimmälle hyllylle. Tosin hieman vinksahtanut asento sopi hyllyn mittasuhteisiin nähden paremmin kuin "perus pönötys". Muuten hyllyille iskin tavaroita, joita silmäni näkivät: posliinipöllöjä, teak-kulho, unikko-purkki, vanha strepsils-rasia, vaaleanpunainen kenkälaatikko sekä kaktus. Ehkä liian harkitut asetelmat eivät sovi oikeaan, elettävään kotiin. Noistakin sattumanvaraisista esineistä sai kivan selkeän ja ilmavan esillepanon.



IMG_8226.jpg



Ja edelleenkin minua ihmetyttää ja naurattaa meidän kissan linssiludemainen käytös. Kameran kun ottaa esiin ja kuvailee hetken, niin pian on kissa istumassa jossain kameran linssin ulottuvilla.



IMG_8229.jpg



 



Nyt olen pikku hiljaa päässyt eroon tämän talon entisen asukkaan lack-hyllyistä, mutta vielä muutama kummittelee olohuoneen puolella. Voi kun sen huoneen pintojen kimppuun jo pääsisi! Vaaleutta ja raikkautta sinne kyllä kaivattaisiinkin. 

Tunnisteet: , ,