DIY: Kissan kori

Meidän Nemo sai perintöä ensimmäisen kissani lähtiessä paremmille nukkumapaikoille muutama viikko sitten. Perintöruuat on jo melkein syöty, mutta vanha nukkumakori kaipasi hieman päivitystä ennen kuin Nemo sen valtaisi. Bloggasin äskettäin kissani nukkumapaikasta takan päällä, mutta sehän ei riitä alkuunkaan. On myös oltava toisessa huoneessa toinen pesä.



IMG_8233.jpg



En edes muista kuinka vanha tämä kori on, mutta sen omistaja eli 20-vuotiaaksi asti, joten oli korikin muutaman vuoden kerennyt palvelemaan. Reunoista revin repsottavat kankaat pois, mutta pehmuste oli muuten hyvässä kunnossa, jos ei nukkaantunutta pintaa laskettu. Oli siis päivityksen aika.



IMG_8235.jpg



Onneksi olen raahannut kasapäin palakankaita Marimekon tehtaanmyymälöistä, joten inspiraation iskiessä ei tarvitse odotella materiaalien löytymistä. Räsymatto-kangas pääsi pehmusteen uudeksi päälliseksi.



IMG_8262.jpg



Tämä DIY oli erittäin edullinen ja sain korin päivitettyä tällä vuodelle. Nyt kori miellyttää myös kissanomistajan sekä marimekkofanin silmää. 



IMG_8263.jpg



Mietin, jos korin olisi maalannut samalla valkoiseksi, mutta luulen siitä jäävän melkoiset hajut. Kissa ei saattaisi enää viihtyä pötköttelemässä siinä.



IMG_8264.jpg

Tunnisteet: , , ,