Morsiamen asukokonaisuus

Sain eilen viestin ystävältäni: "Hei, äänestin sua Iltalehden sivuilla!" Kääk, olin unohtanut koko Iltalehden morsian-kisan (klik), mutta kisan sivuilla huomasin, että melko vaisu kuva oli valittu, eikä pukuni ole yhtään edukseen. Voittoa en tässä yhtään ajatellut, vaan tämäkin hairahdus oli häiden jälkeistä huumaa.



Nyt ajattelinkin näyttää blogini välityksellä lisäkuvia puvustani, kampauksesta ja muista yksityiskohdista.



rj-10.jpg



Pukuni on löytyi netin kirpputorilta käytettynä, mutta sen näyttävyys ja erilaisuus kolahti minuun heti. Olin aina kuvitellut pukuni olevan edestä lyhyt, mutta laahuksellinen. Pukuni alaosa on tehty kokonaan käsin, jossa on mm. strutsinsulkaa.



rj-16.jpg



Kampaukseni ja meikin toteutti ystäväni. (molemmat ammattilaisia) Suurinta etsintää aiheutti hiuskoru. (pukukin löytyi helpommin) Ulkomailta lopulta tilasin pelkän sulan, joka oli kiinni hiuspannassa ja siitä lähdin lopulta muokkaamaan korua mielesekseni. Valmiina tuonlaiset hiuskorut maksoivat 50e ylöspäin. Huh, no thanks!



rj-19.jpg



Miehen puku kokonaisuus kenkiä myöden oli vuokrattu paikallisesta liikkeestä. Emme kokeneet tarpeelliseksi hankkia miehelle pukua omaksi. Hinnatkin pyörivät ihan mahdottomissa. Ja pukuihin saa muutamalla kympillä vakuutuksen, joten voi huoletta juhlia ilman varomisia!



rj-20.jpg



Laahus oli erittäin pitkä, joka varmasti sai monen päät ihmetyksen valtaan, mutta tuon kanssa oli kyllä erittäin helppo liikkua. En vaihtanut pukua missään vaiheessa iltaa kevyempään.



RJ-53%2C.jpg



Kirkossa pidin olkapääni kevyesti peitettynä pitsisellä bolerolla (netin kirpputorilta myös), jonka otin sitten juhlapaikalla pois. Jos pukuni ei olisi ollut edestä avonainen, olisi alaosa ollut liian tukossa ja raskaan näköinen.



RJ-140.jpg



Kynnet laittoi miehen serkku ja kukat tulivat Lahdesta asti. Toimitus onnistui Kouvolaan ja kukat olivat erittäin kauniit.



RJ-142.jpg



Designkenkien käyttäminen häissä on yleistynyt erittäin paljon. Itse ihastuin heti Minna Parikan pupukenkiin, kun ensimmäisen mainoksen niistä näin. Näyttävät kengät löytyivät joulun jälkeen alennuksesta, jotka mieheni osti minulle etukäteen syntymäpäivälahjaksi. Näillä kengillä on kävelty jo monet kerrat häiden jälkeenkin, koska pelkästään yhtä iltaa varten en panostaisi näin paljoa kenkiin. 



Nyt olisi kiva kuulla, että minkälaisia hääasusteita ja -pukuja teillä on ollut/etsinnässä?



Ja jos tämä kokonaisuus iski, niin käy äänestämässä 10. Riikka ! ;) (klik)

Tunnisteet: ,