Kirje Joulupukille

Ehdin vielä kasaamaan miehelleni Joulupukille lahjatoiveitani, jotka joka joulu pyörivät kodin ja sisustamisen ympärillä. Päätin sitten kerätä toiveeni kuvalliseen muotoon, ja julkaista täälläkin, jos joku saisi vinkkiä omiin toiveisiin tai vaikka sisustuksesta pitävän ystävän lahjaan.



lahjalista_kaksion.jpg



Viime vuonna Joulupukki toi palovaroittimen, joka näyttää hyvältä, joten päätin tänä vuonna jatkaa samaa linjaa; eli lisää hyvännäköistä turvallisuutta sammutuspeitteen muodossa.



Meillä on astioita kyllä omiin tarpeisiin, mutta tahtoisin vaihtaa jo ruokalautaset kaikki samanlaisiin, ja samalla luopua esimerkiksi Ikean lautasista. Arabian Piilopaikka- sarja on mielestäni valloittava, ja sopii hyvin Marimekon Siirtolapuutarha- sarjaan, jota minulta jo kaapeista löytyy. Toiveissa olisi siis arkikäyttöön lautaset ja kulhot. Tarjoiluastiakin on aika herkku!



Muutama vuosi sitten aloitimme Iittalan Essence- viinilasien keräilyn. Nyt niitä löytyy jo mukavasti, mutta esim valkoviinilaseja on vasta kaksi kappaletta, joten niillekin löytyisi vielä tilaa.



Iittalan Tsaikka-laseja sain vuosia sitten kaksi kappaletta, joten heillekin olisi mukava löytyä jo kaverit.



Ja jotta kaikki ei olisi ns. vanhojen keräilyä, uutena toiveena löytyy Eno Studion Multi Candle Pin, jossa kruunukynttilät laitetaan noihin piikkeihin. Kivaa vaihtelua perinteisten kynttelikköjen kaveriksi.



Näistä toiveista jatketaan varmasti joulun jälkeenkin, mutta sehän keräilyssä parasta on, kun kaikkea ei saa heti! Alennusmyynti bongailukin on parasta.



Mitä joululahjatoiveita löytyy sieltä ruutujen toisilta puolilta? Tai osuiko osa toiveista samoiksi?

Tunnisteet: , ,