Edullista designia

 



Designia voi löytää erilaisista alennusmyynneistä, kirpputoreilta tai erilaisista huutokaupoista netissä tai livenä. Jos tuotteita ole pakko saada heti itselle, niin voi tehdä suuriakin säästöjä. Itse olen tainnut kaikki löytöni bongailla erilaisilla alennuksilla tai kirpputoreilta. 



Viimeisin löytöni on Lokki-valaisin, joka taitaa olla kaikille jo entuudestaan tuttu. Yki Nummen vuonna -59 suunnittelema valaisin miellyttää varmasti myös omaa silmääni yhtä kauan kuin se on markkinoilla kiikkunut. Yli puolet halvemmalla tämä yksilö tupsahti eteeni. Tuote oli vielä alkuperäisissä kääreissään kasaamattomana. Onnekseni joku raaski siitä luopua melko edullisesti.



Taustalla näkyy myös joululahjaksi saamani "Better safe than sorry"-sammutuspeite sekä alennusmyynnistä ostamani hieman romanttisen tyylinen seinäkalenteri. Keittiössämmekin sekoittuu keskenään retro, moderni, kierrätys sekä ajattomat klassikot. Muut pienemmät esineet saattavat vaihtua muutaman vuoden kyllästymisen jälkeen, mutta klassikot kestävät aikaa!



IMG_9251_Fotor.jpg



Bongailetko tuotteita vai oletko malttamaton, jolloin ne on saatava heti kaupan hyllyltä täydellä hinnalla?

Tunnisteet: , , ,