Kevätfiilistä lumen keskellä

Lomailuni blogin puolella katkeaa ainakin hetkeksi. Olen viimeisten viikkojen aikana myllännyt, siivonnut, järjestellyt ja heittänyt turhia tavaroita pois. Avaruutta tuli molempiin makuuhuoneisiin ja olohuonekin miellyttää taas hetken verran - ainakin tätä sisustushullua.



kaksion_9263.jpg



Sohvalta raivasin kasan sisustustyynyjä pois: vaikutus oli melkoisen suuri, vaikkei uskoisi. Tänään tosin jouduin kaivelemaan kynttilöitä kaappien kätköistä valkoisen lumikerroksen peittäessä maan. Kevätkengissä ja ohuemmassa takissa olen liikkunut jo monen viikon ajan, mutta tänään ilma muistuttaa enemmän joulukuuta kuin kevättä.



kaksion_9264.jpg



Olohuoneessa on muutama melko pimeä nurkka, joten nyt raahasin kaikki talven yli hengissä selvinneet kasvit senkin päälle nauttimaan valoisuudesta. Pienet koriste-esineet ja suuri lehti pino saivat väistyä, jolloin raikkaus oli melkein käsin kosketeltava.Vehreyttä sisällä ja ehkä kohta myös ulkona? Aina ei tarvita uusia sisustustekstiilejä tai -tavaroita, vaan uudelleenjärjestely saa sopivaa vaihtelua aikaan.



kaksion_9265.jpg



kaksion_9267.jpg



Kynttilät lämmittävät taloa sisältä mukavasti. Taidan suunnata ajatukset silti kevääseen, vaikka ulkona näyttääkin talvelta.



kaksion_9262.jpg



Pöydällä odottaa muutama sisustuskirja, joita tykkään kovasti selata aina uudelleen ja uudelleen. Uusia näkökulmia ja ideoita putkahtelee "vanhoistakin" kirjoista esiin aina uusilla lukukerroilla.



kaksion_9271.jpg

Tunnisteet: , , ,