Vauva tulee taloon

Luulin, että kuulun niihin, jotka hehkuttavat asiaa posket punaisena ja hymy korvissa asti. Luulin, että kuljen maha tiukkojen trikoovaatteiden esittelemänä, mutta en kuulu niihin. Olen varovaisesti kertonut asiasta pikku hiljaa läheisille, eikä sekään helppoa ole ollut. Olen töissä "esillä", joten vapaa-aikana toivoo, ettei ole ihmisten katseiden ja kyselyiden vankina. Luulen, että juuri työ on se, joka vaikuttaa tähän olotilaani suuresti. Asiakkaat ovat kyselleet jo muutama kuukausi takaperin asiasta, joka on varsinkin alkumetreillä tuntunut tungettelevalta. Minusta on outoa puhua tuntemattomien ihmisten kanssa odotuksestani. Tottakai aina yleispiirteistä informaatiota voi heittää, mutta joskus toivoisin kehittäväni itselleni suojamuurin ja jonkunlaisen rauhan. Ystävien ja tottakai mieheni kanssa nautin asiasta puhumisesta. Äidillenikin uudet ihmeet tulee hihkuttua ensimmäisenä. 



kaksion_9299.jpg



Olen kuitenkin tästä asiasta erittäin iloinen, joten nyt tuntuukin siltä, että tästä on pakko avautua myös blogin puolella. Monet nurkat ja jutut jäävät kertomatta, koska pienen tavarat alkavat vallata kotiamme, vaikka lähtölaskentaan onkin vielä n. 4 kk aikaa. Kesän lopussa odotamme siis lisäystä tähän perheeseen. 



kaksion_9300.jpg



Kirpputoreilta ei ole kotiin raahautunut enää kasapäin sisustustavaraa, vaan vauvan vaatteita ja nuttuja. Silmät bongailevat pieniä bodeja, vilttejä ja tossuja. Nyt kun meille on selvinnyt myös sukupuoli, niin olen myös voinut katsella muitakin kuin unisex-vaatteita. Vauvan tulo saattaa myös vaikuttaa blogini sisältöön suuresti, mutta sisustus kuitenkin kulkee aina mukana. Kyllähän uusista vauvantavaroista ja -tarvikkeista aina sisustusjutun juurtakin irtoaa. 



kaksion_9301.jpg



Hassua tässä on se, että en ole asiasta hiiskunut Facebookin puolella, mutta tänne asiasta kerron. Toisaalta tämä tuntuu itselle luonnollisemmalta paikalta, koska tänne olen jakanut kotini jokaisen nurkan, joten kohta asia olisi muutenkin tullut ilmi. Varmasti tulen tässä matkan aikana kysymään vinkkejä tarpeellisista tuotteista tai hankinnoista. kaksion_9298.jpg



Terveisin, minä rv 21 + 3



 

Tunnisteet: ,