Mitä antaa kastelahjaksi?

Kotona pestään tuttipulloja, vaihdetaan vaippoja, sylitellään, itketään ja askarrellaan ristiäiskutsuja. Ristiäisten ajankohta, pappi sekä kutsut ovat tällä hetkellä valittuna ja valmiiksi mietittynä. Ruokien valmistuksen olen tuputtanut sukulaisille (anteeksi tästä), mutta tällä hetkellä tuntuu, ettei aika riitä leipomiseen, sillä vauva vaatii syliä, ruokaa ja lohtu tasaisin väliajoin. 



Eilen minulta kyseltiin, mitä meidän mimmi toivoisi ristiäislahjaksi. Sillä hetkellä päässä löi tyhjää, mutta tänään annoin aivosolujen hetken aikaa poukkoilla erilaisten nettikauppojen sivuilla, blogien syövereissä sekä mennä flown perässä. Listalle pääsi klassikoita sekä hieman uudempia ideoita. Ihastele ja tarkastele. (Hinnat 20€- yli 100€)



kastelahjat.jpg



1. Kalevala siivet-kaulakoru lyhyellä ketjulla. Ketjun tarina sai melkein kyyneleen silmäkulmaan, jolloin mimmin äiti ajatteli hankkia lapselleen ketjun muistoksi tuosta päivästä; Siipien suojassa on turvallista kulkea. Lapselle enkelin siipien suojelu on erityisen tärkeää. Pienokaiselle koru toivottaa hyvää matkaa sekä muistuttaa aina, kuinka ainutlaatuinen hän on. Siipien voima kannattelee elämän kaikissa vaiheissa. Iloissa, suruissa ja elämän suurissa muutoksissa Siivet-sarjan herkät korut antavat turvaa ja onnea. Design Saija Saarela"



2. Lapselliset vauvakirja. Vauvakirja on perinteinen hankinta pienelle, mutta etsiskelin tähän hieman erikoisempaa vaihtoehtoa. Blogien syövereistä löysin tämän kyseisen kirjan, jonka kuvitus sävähdytti muotoilijan silmää. Ei perinteistä vaaleanpunaista ja heleää, vaan veikeää ja rohkeaa kuvitusta.



3. Norsu-pankki. Tämä kyseinen yksilö lyötyy vintageversiona monen kodista, mutta prisman hyllystä sen saa reilun 20 euron hintaan. Tuohon sitten keräämään lapselle pientä omaisuutta tulevaisuutta varten. Kiva sisustusesine sekä hyödyllinen ja tarpeellinen käyttöesine.



4. Marimekon mekko. Meillä on hankittu vauvalle jo 74cm asti vaatteita, mutta ensi kesäksi kaunis mekko ei olisi pahitteeksi. Marimekon tarjonnasta löytyi kaunis yksilö tuohon tarkoitukseen. 



5. Ensikengät ( Minna Parikka) Minulta löytyy omat ensikengät eteisen naulakosta kiikkumasta, joten varmasti tulen hankkimaan myös meidän mimmille jotkut hauskat ensikengät, mitkä on kiva säästää tuleville sukupolville. Mikä sen hauskempi ja muistettavampi kuin Minna Parikan pupukengät? 



6. Lasten astiasto (Marimekko) Vaikka vielä pienen ravinto koostuu vain nesteistä on tulevaisuuden varalle kiva hankkia lapsekas astiasto ruokailuhetkiä ilostuttamaan.



7. Finlayson muumilakanat. Kivoja lakanoita ei mielestäni voi koskaan olla liikaa. Muumit eivät tällä hetkellä ole kovasti säväyttäneet, mutta kun tämän uuden kuosin näin, olin myyty! 



8. Marimekon raittipalikat. Klassiset puulelut ilahduttavat äidin silmää, mutta värikkyys iskee varmasti myös mimmiinkin. Noita on kiva mutustaa, vaikkei vielä rakennuspuuhiin pystyisikään.



 



Löytyykö sinulta vinkkejä kivoihin kastelahjoihin? Löytyykö sieltä myös niitä inhokkeja?