Kirpputoriharakan löydöt

Kirpputoriharakan löydöt tuntuvat kiinnostavan teitä,joten jatketaan samalla linjalla. Tämä seuraava löytö oli kyllä melkoinen munkki, jos näin voin sanoa. Tein löydön jo vuosi sitten, mutta vasta loppukesästä sille tuli käyttöä, kun pieni vauvamme syntyi. Tuossa on vietetty jo paljon aikaa, varsinkin silloin kun vauva ei viihtynyt makuuasennossa ollenkaan. Tämä sisältää oikeastaan kaksi löytöä; toinen livekirpputorilta ja toinen netin kautta.



kaksion_0283.jpg



Tuote: Stokke Tripp Trapp syöttötuoli / Kaukalo syöttötuoliin




Hinta: 25€ / 50€




Löytöpaikka: Perhekirpputori centtilä, Kouvola / nettikirpputori




Tavaran tarina: Vihreä (katso kuva alempaa) Stokke Tripp Trapp, hieman kulumaa, mutta muuten oikein siistissä kunnossa. Ei mitään rikkinäisiä osia tai muuta paikkailtavaa. / Uutta vastaavassa kunnossa oleva kaukalo syöttötuoliin vauvalle.




Käyttökokemukset: Löysin syöttötuolin n. vuosi sitten. En ollut käynyt vielä edes ensimmäisessä ultrassa, mutta hinta ei kirpaissut, joten uskalsin tuon kiikuttaa kotiin. Muistan laittaneeni vielä miehelle viestiä, että olenko hullu, jos ostan syöttötuolin jo nyt? No enpä voi sanoa katuneeni tuota ostosta. Mies tuunasi sen valkoiseksi, joten tuoli näyttää aivan uudelta. Lisäosia olen hankkinut siihen myöhemmin kirppareilta, mutta niille ei vielä ole ollut käyttöä. / Nettikirpparilta löysin tuon vauvan kaukalon stokkeen, jonka ajattelin olevan hieman turhake. Nyt voin sanoa, että se pelasti vauva-aikana paljon; vauva ei siis viihtynyt ollenkaan makuuasennossa ja välillä minun oli saatava lapsi sylistä pois, jotta pääsin edes vessaan! No siinähän hän pötkötteli päikkärit mukavasti, vaikka ei se tainnut äidin syliä voittaa. Tuolin sylimäinen olemus auttoi kyllä varmasti! Kohta tuo jää jo varastoon, kunhan neiti oppii kunnolla istumaan.



Molemmat löydöt saavat minulta +++++



En edes kysy oliko hitti vai huti, koska minusta täysi kymppi!



Alhaalla kuva tuolista tuunaamatta sekä sen silloinen käyttäjä! Miau.



2015-01-26%2016.57.51.jpg

Tunnisteet: , , , ,