KUN ÄITI SAA PÄÄTTÄÄ

Lapselle on kiva hankkia kaikkea ihanaa ja silmää miellyttävää, mutta aina se ei ole niin helppoa. Varsinkin lasten lelut eivät nappaa aina kauneudellaan. Joku ajattelee tässä kohtaa, että just joo. Visuaalisena ihmisenä nämä asiat ovat itselle tärkeitä. Tiedän, että myöhemmin se on vain hyväksyttävä iki-ihanat prinsessamekot ja hello kitty-tuotteet, jos lapsi niin haluaa, mutta nyt äiti saa päättää! Jippii! Tehdään sitten yhdessä niitä kompromisseja puolin ja toisin myöhemmin.



Ostin kummitytölle sekä meille ihanan Aino-Maija Metsolan kuvittaman Numerot-kirjan. Hänen käden jälkeensä olen tutustunut Marimekon kautta, eikä tämä kirjakaan ollut pettymys. Ihanan värikäs ja selkeät kuvat miellyttävät pienen sekä vähän isommankin silmää.



kaksion_1000.jpg



Monet äidit varmasti tietävät Facebookin merkkivaate-kirppisten villispäivät! Huh, tavara vaihtaa omistaa ja meille kotiutui kesäksi ihana kesähattu, mikä varmasti tuo suojaa myös pienille kasvoille. Voi, kylläpä meidän neiti näytti niin söpöltä tuo päässään!



kaksion_1002.jpg



Viime viikolla Marimekon outletista tuli hankittua lapselle kesäksi myös yksi ihana kesämekko. Mekkoja en ole tykännyt vielä käyttää, koska ne on niin hankalia pienen kanssa, joka ei vielä kävele. Aina helmat korvissa ja selän alla mytyssä, mutta ehkä kesällä jo hieman miellyttävämpiä käyttökokemuksia alkaa kertymään. Uuden lierihatun kanssa varmasti aika söpö asukokonaisuus. Livekirpparilta taas nappasin nuo Mini Rodinin ihanat pöksyt mukaani. Täältä harvoin löytää muuta kuin Me & I-merkin sekä Marimekon vaatteita, mutta pikku hiljaa myös Gugguu ja näköjään myös Mini Rodini ovat alkaneet rantautumaan tänne. Kissapehmot helisee ja ne lähtivät mukaan muutamalla eurolla Ikeasta. 



kaksion_1016.jpg



Nämä lelut olivat ilmaisia vanhempieni varaston kätköistä: veljeni ja minun vanhoja leluja. Näistä tykkään kovasti, koska ennen on vaan osattu - Ei mitään turhaa ja ylimääräistä. Selkeitä leluja, joista pieni oli aivan innoissaan. Helistimet viuhusi semmoista tahtia. Nämähän ovat kirppareilla tällä hetkellä aika ylihinnoiteltuja kapistuksia. Tai no, moni näitä haluaa, joten hinnatkin ovat nousseet sen mukana. Parhaita löydöt taitavat olla silloin kun ne ovat omasta takaa: ilmaisia ja tunnearvoa sisältäviä.



kaksion_1026.jpg



Kirpparilta ostin Lumille aktiivilelun, joka oli niin kirjava, että meni jo hieman överiksi. Ehkä se siksi oli sen verran hauska, että nappasin sen mukaan. Tässä kohtaa siis ostin lelun, jonka tiesin olevan lapsesta erittäin hauska, vaikka ei täysin ihastuttanutkaan minua yksinkertaisuudellaan vaan oli lähinnä sen vastakohta. Kai näitä myönnytyksiä on vain alettava tekemään, eikä oltava täysin natsimutsi tässäkin asiassa, heh! Lapsi ei meinannut pystyä pitämään näppejään erossa siitä kirpparilla. Äkkiä kotona ostos pesuun ja kuivumaan, että pieni sai sen leikkeihin mukaan. Valaan kanssa on nyt jo leikitty monet naurua sisältävät leikit. 



kaksion_1024.jpg



Paljon hankintoja tulevaa ja nykyhetkeä varten. Tällä hetkellä olen hankkinut 86- kokoisia vaatteita varastoon. On kiva kun hankkii koko ajan jotain, niin ei tarvitse sitten kerralla rykäistä koko vaatekaappia tytölle uusiksi. Varastoista löytyy myös jotain paljon isompiakin, jos on joku helmi sattunut tulemaan edullisesti vastaan. En vaan voi enää vastustaa ihania lastenvaatteita. Löytyykö ruudun toiselta puolelta muita lastenvaatehimon valtaan joutuneita tai niitä, jotka hankkivat vain omaa silmää miellyttäviä leluja (vielä kun voivat)?

Tunnisteet: ,