DIY CLOUD - PILVENHATTARAA

Tuntuuko, että lapsellasi kestää kauan päästä untenmaille? Unihiekan etsiminen on välillä raastavaa vanhemman näkökulmasta, mutta voisiko siihen saada sisustuksen kautta helpotusta? Tuskin, mutta ainakin voi yrittää kikkakolmosia! Ja eihän viihtyisä ympäristö ole kenellekään haitaksi.pilvii.jpg



DIY CLOUD - PILVENHATTARA



Tarvitset:



Ilmapallon



Paperia



Eri Keeperiä



Vettä



Kuumaliimapyssy + liimaa



Askarteluvanua



Narua + rautalankaa



Puhalla ilmapallo sopivan kokoiseksi, ei tarvitse olla aivan täyteen puhallettu. Päällystä pallo Eri Keeperi-vesiseokseen kastetuilla paperisuikaleilla. Kerrosten välissä pallon olisi hyvä kuivua. Jos käytät sanomalehteä, niin viimeisen kerroksen olisi hyvä olla tavallista piirrospaperia. (Ei sitten vahingossakaan pilkistä vanun alta kauniit mainokset)



Kun pallo on kuivunut ja kerroksia on tarpeeksi, niin pallon voi poksauttaa sieltä sisältä. Laita rautalangalla kiinnityskoukku sopivaan kohtaan. Sitten vain repimään sopivan kokoisia vanupalloja, joita kuumaliimalla saa kätevästi runkoon kiinni. Muotoile, liimaa ja yhdistele paloja toisiinsa. Lopulta saat ihanan pilven, jota voi vielä lopuksi möyhiä ja muotoilla. Tähtiä leikkasin askartelukartongista. Niitä voit liimailla pilveen kiinni tai laittaa roikkumaan.



KAUNIITA UNIA

Tunnisteet: , , ,