EDULLINEN SEINÄHYLLYKKÖ

kotoin_4106.jpg



Pitkään olen haaveillut olohuoneen puolelle kirjahyllyä, mutta ulkonäkö ja sopiva hinta eivät ole vain kohdanneet. Löysin kuitenkin kivan seinähyllyn, josta saa koottua halutun kokoisen hyllykön lisäämällä moduulisarjaa osia, aivan kuten String-hyllyissäkin. Ulkonäkö on varmasti saanut hieman vaikutteita tuosta klassikkosisarestaan, mutta hinta on onneksi paljon huokeampi.



kotoin_4110.jpg



kotoin_4114.jpg



Tykkään kovasti tämän tyylisistä hyllyistä: ilmavia, ajattomia ja jatkettavia. Tämän hyllyn voit kotiuttaa itsellesi mm. täältä! Hyllyn esittely on jäänyt roikkumaan ja roikkumaan. Syynä tähän on varmaankin jatkuva tavaroiden seilaaminen, kun hyllyn asetelmat eivät tunnu koskaan asettuvan paikoilleen. Tänään hylly tuntui sopivan raikkaalta ja julkaisukelpoiselta. 



kotoin_4112.jpg



Taaperon kanssa asetelmia on melko vaikea toteuttaa matalien tasojen päälle, joten nyt sain hyllykköön kivoimmat esineet esille; oikeastaan ne ovat tällä hetkellä paraatipaikalla. Tässä hyllyssä on myös String Pocket:n verrattuna syvemmät hyllyt, joten tässä on isompiakin kirjoja mahdollista säilyttää. Hyllykkö on kokonaan metallia ja hyllyvälien vaihtelu oli erittäin helppoa. En keksi mitään negatiivista tästä hyllystä – kaikin puolin oikein mainio ja papukaijamerkin arvoinen.



kotoin_4124.jpg



Ostin kaksi hyllyä, josta jäi siis yksi kannake ja hylly ylimääräiseksi, joten ostamalla yhden hyllykön lisää saisi toiseen tilaan yhtä suuren säilytystilan. Nyt mietinkin, onko seinähyllyjä tässä taloudessa tarpeeksi vai mahtuisiko vielä yksi keittiön seinälle? Onko teillä vastaavanlaisia hyllyköitä kotonanne? Kertokaa niistä ihmeessä kommenttikentässä; olisi kiva törmätä muihin edullisiin String-hyllyä uhkaaviin yksilöihin.



kotoin_4127.jpg

Tunnisteet: ,